Termeni și condiții

Condiții generale

Site-ul www.greenarium.ro, este detinut si administrat de societatea Design Verde Viu SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 40168047, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1638/2018, cu sediul in Str.G.M.Cantacuzino, nr.37, Cisnadie, Sibiu, Romania. Tel.:+40.799.528.775. E-mail: [email protected].

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site. Design Verde Viu SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati site-ul www.greenarium.ro într-o forma perceptibila de catre oameni. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Design Verde Viu SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.Întregul continut al site-ului www.greenarium.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, imagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de www.greenarium.ro . Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea,transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Design Verde Viu SRL.

Accesul si utilizarea paginii www.greenarium.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia si de promova si vinde produsele aflate la dispozitie pe site.Informatiile prezente pe www.greenarium.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina.

 

1 DEFINITII

Pagina web/site/pagina: se refera la domeniul www.greenarium.ro si toate subdomeniile acestuia.

Utilizator/Client/Cumparator/vizitator: o persoană fizică sau juridică care utilizează site-ul și/sau plasează o comandă pe site.

Vânzator/compania/noi: Deținatorii și administratorii site-ului.

Comandă: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona anumite bunuri si sa faca plata acestora.

Produs/bun: Orice produs, document sau serviciu afisat pe site si care poate fi comandat și cumpărat.

Curier/transportator: Persoana juridica sau fizica contractata pentru a asigura transportul produselor.

Procesarea comenzii: toate actiunile desfasurate in legatura cu o comanda, din momentul primirii acesteia si pana in momentul trimiterii facturii aferente acestei comenzi. Aceste actiuni se refera la (dar fara a se limita la acestea): verificarea platii, darea comenzii in lucru, realizarea produsului, livrarea comenzii, confirmarea livrarii.

 

2 DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al site-ului: imagini, texte, produse, informatii, grafica, grafica web, logo (fara a se limita doar la acestea) este integral proprietatea Design Verde Viu SRL si a colaboratorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Preluarea lor fara acordul Design Verde Viu SRL, in scris, este ilegala si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Preluarea de imagini este permisa doar in cazul in care se doreste plasarea unei comenzi catre Noi.

 

3 EXONERAREA DE RASPUNDERE

Design Verde Viu SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la Noi sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Design Verde Viu SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirect cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-lui.

 

4 VARSTA LEGALA

Varsta minima pentru plasarea unei comenzi este 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot efectua comenzi pe site, doar daca transmit odata cu comanda, si acordul scris al parintelui/tutorelui legal asupra prezentei liste de Termeni si Conditii la adresa de e-mail [email protected].

5 SECURITATE

Securitatea datelor tale de card este foarte importanta pentru noi. Siteul proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru MobilPay.ro (Netopia Payments SRL).

Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri. Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate ale partenerului. Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor.

Pentru motive de securitate a tranzactiilor cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

 

6 COMENZI

Toate produsele noastre pot fi comandate direct prin site, prin mail [email protected] sau la telefon 0799.528.775

 

6.1 COMANDA ONLINE

Magazinul online iti da posibilitatea sa comanzi direct pe site orice produs afisat in categoriile listate in bara de meniuri sau in alte locuri in care sunt afisate pe site.

Pentru a plasa o comanda online trebuie sa:

– alegi produsul dorit;

– citesti specificatiile, descrierea produsului, sa observi pretul si disponibilitatea lui;

– daca este produsul potrivit pentru tine, selecteaza dimensiunea, culorile, tipul plantei sau alte caracteristici disponibile, apoi extraoptiuni daca doresti si adauga produsul in cos;

– in acest punct poti finaliza comanda.

– completezi datele de facturare;

– completezi datele de livrare;

– completezi orice alte observatii ai pentru noi;

– selectezi metoda de plata;

– citesti Lista de Termeni si Conditii si sa bifezi ca esti ai citit aceasta lista si ca esti de acord cu clauzele mentionate;

– apesi butonul finalizeaza comanda

Vei primi un email de confirmare a comenzii plasate.

Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa ne notifice imediat eventuale erori survenite. Design Verde Viu SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

In cazul in care ai selectat metoda de plata: Plata online cu cardul, vei primi si un email de confirmare a platii de la partenerul nostru MobilPay (Netopia Payments SRL).

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 7 PLATA.

 

6.2 COMANDA PRIN TELEFON

Oricare din produsele prezentate pe site pot fi comandate telefonic la numarul de telefon 0799.528.775 sau la alte numere de telefon afisate pe site. Operatorii nostri sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile tale. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. Design Verde Viu SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Orice comanda realizata la unul din numerele de telefon afisate pe site se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda telefonica la unul din numerele de telefon afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 7 PLATA.

 

6.3 COMANDA PE EMAIL

Noi vom prelua imediat comanda transmisa pe email la [email protected]. Clientul are obligatia ca dupa primirea confirmarii de comanda pe email, sa verifice cu atentie toate informatiile si sa notifice imediat angajatii nostri de eventuale erori survenite. Design Verde Viu SRL nu este responsabila pentru orice intarziere sau greseala de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, etc.

Orice comanda realizata la una din adresele de email afisate pe site se poate face numai dupa ce ai citit intreaga Lista de Termeni si Conditii si numai daca esti de acord cu toate clauzele mentionate in aceasta Lista. Plasand o comanda pe email la una din adresele de email afisate pe site, declari ca ai citit si esti de acord cu clauzele Listei de Termeni si Conditii.

Modalitatile de plata agreate in cazul acestui tip de comanda sunt enumerate la Cap. 7 PLATA.

 

6.4 CONFIRMAREA DE COMANDA

Confirmarea de comanda / Factura Proforma impreuna cu numarul unic de comanda (Order ID) vor fi trimise clientilor doar prin email la fiecare comanda noua plasata pe siteul nostru.  Clientul are obligatia de a verifica orice informatie furnizata in cadrul comenzii si de a ne anunta in cazul in care au survenit anumite erori in informatiile oferite. Orice sesizare (in scris prin email, sau telefonic) se va face mentionandu-se numarul unic de comanda primit. In acest caz, clientii vor primi pe email Confirmarea de comanda actualizata.

 

7 PRODUSE

Produsele disponibile pe siteul www.greenarium  pot contine materiale uscate sau conservate, suport de sticla, lemn, metal sau plastic, pamant, flori, plante verzi, plante cu flori, plante cu fructe, plante cu legume, fructe, legume sau alte elemente de decor. Acestea nu sunt destinate consumului uman.

In baza O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008, O.G. 34/2014 produsele comercializate pe site beneficiaza de garantie, cu exceptia produselor perisabile – flori, plante.

Siteul www.greenarium.ro ofera o garantie de 90 de zile pentru plante si 15 zile pentru toate produsele. Design Verde Viu SRL va raspunde la orice solicitare de garantie doar daca produsul returnat este intact si insotit de actele doveditoare ale achizitiei. Returnarea produsului se face la sediul vanzatorului sau prin curierat, caz in care costurile expeditiei vor fi suportate de catre client. Solutionarea garantiei se face in termen de 15 zile de la receptia solicitarii. Nu se acorda garantia produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri, sau sunt returnate incomplete sau fara actele doveditoare ale achizitiei.

In pagina fiecarui produs vei regasi fotografia, specificatiile si descrierea fiecarui produs in parte. Anumite produse pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat. Insă acestea pot fi pregătite într-un termen mai lung. Design Verde Viu SRL nu are obligatia de a anunta clientii de stocul disponibil in timp real. Anumite produse pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment, fara a fi obligati sa anuntam clientii sau vizitatorii website-ului de aceste modificari.

 

Produsele lucrate manual nu vor fi la fel unele cu altele si pot suferi usoare modificari fata de descrierile si imaginile afisate.

 

7.1 PRODUSE CU PLANTE

Toate fotografiile prezentate pe website sunt cu titlu de prezentare, terariile si aranjamentele pot diferi usor de fotografie in functie de stocurile disponibile si de mana designerului. Plantele pot diferi fata de fotografia prezentata de asemenea.

Deoarece disponibilitatea anumitor sortimente plante difera in functie de sezon sau in cazul in care un anumit sortiment nu exista pe stoc la un moment dat, ne rezervam dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa te contactam pentru acord. Decorațiunile din interior (lemne, crengute, etc) pot fi schimbate fara instiintare anterioara. Daca nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara, vom considera ca avem acordul tau.

Pentru a te bucura cat mai mult de plantele primite, te rugam sa ai in vedere recomandarile de pe site-ul nostru.

7.2 Obiecte Decorative

Pe site-ul nostru gasesti obiecte decorative fara plante pe care le poti comanda. Acestea sunt lucrate manual, iar imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Toate produsele vin in versiune goala, iar decorul din imagini nu este inclus.

 

7.3 ANULAREA COMENZII SAU MODIFICAREA PRODUSELOR

Te poti razgandi in legatura cu comanda plasata. Modificarea sau anularea comenzii se va face numai in scris, la adresa de email [email protected] cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

Incercam sa raspundem si modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu cel putin 24 de ore anterior orei de livrare.

In cazul anularii comenzii, cu respectarea termenului mentionat,Design Verde Viu SRL  garanteaza returnarea 100% a platii efectuate in termen de maxim 15 zile de la sesizare.

In cazul anularii comenzii dupa termenul mentionat, Design Verde Viu SRL returneaza numai 50% din plata efectuata in termen de 15 zile de la cerere.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 2 ore inaintea orei de livrare.

 

7.4 INCHIRIERI

Toate produsele prezentate se inchiriaza in urma unei solicitari de oferta. Design Verde Viu SRL poate stabili preturi diferite pentru fiecare produs in parte in functie de eveniment/ocazie, cantitatea de produse inchiriate sau pachetul de produse inchiriate. Ofertele de pret se transmit pe email pentru fiecare eveniment/ocazie in parte.

Produsele se pot inchiria in urma incheierii unui CONTRACT intre Design Verde Viu SRL si client. Transmiterea unei cereri de oferta sau a unei oferte de pret pentru anumite produse nu obliga in nici un fel  clientii sau Design Verde Viu SRL daca acestea nu sunt urmate de incheierea unui CONTRACT.

Ofertele de pret transmise sunt valabile 48 de ore. Preturile produselor pot fi modificate dupa expirarea celor 48 de ore chiar daca clientul revine pentru acelasi eveniment/ocazie.

Transmiterea unei oferte de pret nu obliga Design Verde Viu SRL la rezervarea produselor in cauza. Rezervarea produselor se poate face numai in urma incheierii unui CONTRACT. Produsele pot fi disponibile la momentul transmiterii ofertei de pret si pot fi indisponibile ulterior daca un alt client incheie un CONTRACT pentru acestea. Design Verde Viu SRL nu are obligatia de a anunta un client in cazul in care alt client isi manifesta interesul pentru aceleasi produse sau in cazul in care un alt client incheie un CONTRACT pentru aceleasi produse si ele devin indisponibile.

 

8 RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legii, produsele perisabile nu se pot returna – plantele sunt produse perisabile.

Produsele se pot returna in termen de 15 zile calendaristice de la primirea comenzii in urmatoarele conditii:

– produsele se returneaza intacte, continand toate partile / elementele / accesoriile initiale;

– returnarea se face numai prin trimiterea produselor pe adresa Design Verde VIu mentionata in mailul de confirmare al acceptarii returului, prin orice curier rapid, exceptand Posta Romana;

– transportul coletului de retur va fi platit de catre client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire;

– in colet se vor afla toate documentele primite initial.

 

In cazul respectarii tuturor conditiilor de ramburs, suma platita va fi rambursata integral, ,in termen de maxim 15 zile de la primirea solicitarii de returnare si de acceptare a returului din partea Design Verde Viu SRL. Clientul va primi suma achitata, insa nu va avea dreptul si la alte despagubiri.

 

9 LIVRARE

Livrarea produselor se face prin angajatii nostri sau curier specializat la adresa specificata de catre client in formularul de comanda sau produsele pot fi ridicate de la Atelierul nostru.

Livrarea va fi facuta la adresa specificata de tine in pagina de checkout, dar numai in pe teritoriul Romaniei.

 

9.1 TERMEN SI PROGRAM DE LIVRARE

Orice comanda poate fi livrata in Sibiu sau national in termen de 1-14 zile de la confirmarea platii.

In functie de disponibilitatea de pe stoc sau de tipul de personalizare comanda poate fi expediata in aceeasi zi cu confirmarea plății.

Anumite livrari pot fi amanate sau chiar anulate in conditii de forta majora sau in perioade foarte aglomerate din an (Valentine’s Day, 1-8 martie, Paste, Craciun, onomastici, etc).

 

9.2 COST LIVRARE

Livrarea produselor comandate este gratuita pentru orice comanda peste 119lei. Orice comanda sub această sumă va avea adăugată o taxa de 20lei. Transportul gratuit sau taxa de 20 de lei este valabilă doar pentru livrarile pe raza localitatilor aflate in lista contractorului nostru, Fan Curier. Pentru localitatile din afara razei se va percepe taxa suplimentare pentru fiecare kilometru. Totusi, in anumite cazuri, Compania poate decide taxarea unei anumite livrari. Clientul va fi informat inainte de procesarea comenzii. Comanda va fi procesata dupa ce clientul va accepta si va achita costul de livrare.

 

9.3 CONDITII SPECIALE LIVRARE

Design Verde Viu nu raspunde pentru livrari nereusite/amanate care decurg din lipsa destinatarului la momentul livrarii, la adresa furnizata de catre expeditor. Datorita vieții plantelor, nu raspundem de deprecierea/ofilirea lor ca urmare prelungirii timpului de livrare datorita unei adrese de livrare incorect furnizata de client, o amanare sau o redirectionare solicitata de client sau de catre destinatar, o amanare sau o redirectionare survenite ca urmare a lipsei destinatarului de la adresa.

In situatia in care accesul la destinatar este restrictionat (portar, punct de control, destinatar internat in spital, etc) iar curierului nu i se permite accesul catre destinatar, sau daca destinatarul lipseste de la adresa, coletul poate fi receptionat de o terta persoana (portar, receptioner, vecin, ruda, coleg, etc.) daca aceasta persoana va semna pentru primirea coletului. In aceste conditii comanda va fi considerata livrata.

In cazul in care nicio alta persoana care are acces la destinatar nu doreste sa semneze pentru primire sau destinatarul nu este prezent la adresa si nu poate fi gasit la telefon, curierul va reveni la adresa de maxim inca doua ori. In cazul in care destinatarul nu este gasit dupa 3 incercari, Design Verde Viu SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita, iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam. Produsul poate fi livrat, la cerere, la o noua adresa. Design Verde Viu SRL nu este raspunzatoare in cazul degradarii produsului datorita transportarii acestuia de catre curier timp de doua zile. Clientul poate solicita, contra cost, modificarea produsului/ajustarea lui daca este cazul. Valoarea necesara ajustarii va fi comunicata clientului. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru in asteptare timp de 2 zile. Dupa expirarea acestui termen, comanda este considerata anulata.

In cazul in care destinatarul refuza primirea coletului, Design Verde Viu SRL nu poate fi invinuita pentru livrarea nereusita iar clientul va fi instiintat asupra acestei situatii, urmand sa ne comunice cum doreste sa procedam.. In cazul in care nu vom putea sa luam legatura cu clientul prin canalele de comunicare folosite anterior, produsul va ramane la Atelierul nostru sau in depozitul curierului in asteptare timp de 2 zile.Compania noastra nu isi asuma nicio obligatie daca livrarea nu poate fi efectuata in cazul situatiilor de vreme extreme (cod galben / cod rosu / cod portocaliu) sau in cazul accesului limitat la adresa. Expeditia comenzii in cauza se poate amana sau redirectiona catre o noua adresa cu livrare in termen de 24 de ore.

Deoarece exista anumite perioade foarte aglomerate pe parcursul unui an (Craciun, Valentine’s Day, 1-8 Martie, Paste, alte sarbatori) va rugam sa va programati din timp comenzile realizate in preajma acestor perioade din an. Design Verde Viu SRL isi rezerva dreptul de a decala data de livrare pentru comenzile efectuate in aceste perioade din an, dar numai cu instiintarea clientilor asupra acestui fapt in prealabil. In situatia in care nu reusim sa te contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu tine, vom considera ca avem acordul tau implicit.

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de acuratetea datelor care ne sunt furnizate (nume si adresa destinatar, nr de telefon, data si intervalul orar al livrarii etc).

Nu poate fi considerata nelivrata / livrare neconforma / marfa stricata nici o comanda aflata intr-una din situatiile mai sus mentionate. Ne angajam sa oferim in cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrari clientilor nostri atunci cand ne sunt solicitate si sa facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor.

Orice redirectionare a unui produs catre o noua adresa survenita in urma uneia din situatille de mai sus si solicitata de catre client, se face numai in urma achitarii unei taxe de transport de 25 lei/adresa livrare, indiferent de valoarea comenzii.

In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura destinatarului mentionat sau unei alte persoane de la adresa, la termenul agreat de ambele parti, atunci compania este exonerata de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru orice situatii aparute ulterior.

 

 

10 PLATA

Toate preturile afisate pe www.greenarium.ro sunt finale

Deoarece dorim ca totul sa fie cat mai simplu pentru tine, pentru comenzile online pe site, poti alege oricare dintre metodele noastre de plata:

  • Plata online cu cardul, (Visa Classic/Electron, Mastercard, Maestro) sigur si rapid, la finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre interfata serverelor securizate ale partenerului nostru MobilPay;
  • Virament bancar- plata prin banca (cu ordin de plata)

Plata prin virament bancar poate fi realizata la sediul bancii sau prin internet banking. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa confirmarea incasarii de catre institutia bancara.

Informativ, pentru platile interbancare (din alte banci) efectuate pana la ora 12:00 in timpul zilei, in general, banii sunt transferati in aceeasi zi. Pentru platile interbancare efectuate dupa ora 12, in general banii vor fi transferati in dimineata zilei imediat urmatoare. Pentru platile intrabancare (din banca Transilvania), banii sunt transferati aproape instantaneu.

Acest orar este strict informativ, Design Verde Viu SRL nu este raspunzatoare in nici un fel pentru intarzierile cauzate de operatiunile de decontare intre banci, si nici pentru alte motive care intarzie virarea banilor in cont.

  • Ramburs – plata in numerar la livrare- din motive de securitate, in cazul in care optati pentru plata la livrare prin ramburs, nu se pot efectua comenzi mai mari de 800 lei, la care se adauga taxa de ramburs de 10 lei.
  • Plata in numerar sau cu cardul la atelierul nostru. In cazul in care optezi pentru aceasta varianta, te rugam sa ai in vedere ca procesarea comenzii si darea ei in lucru se va realiza doar dupa achitare. Programul atelierului poate fi solicitat si confirmat telefonic.

Pentru comenzile prin email sau telefon, poti alege oricare dintre metodele de plata urmatoare. Conditiile pentru fiecare din aceste variante sunt enumerate mai sus:

 

  • Plata online cu cardul (persoana care va prelua comanda ta, iti va trimite un email din partea procesatorului de plati EuPlatesc.ro, care va contine un link in care vei putea realiza plata online cu cardul)
  • Virament bancar
  • Ramburs – plata in numerar la livrare
  • Plata in numerar la Atelierul nostru

Din motive care nu tin de Design Verde Viu SRL, se poate intampla uneori sa existe erori in tranzactiile bancare care sa intarzie inregistrarea si procesarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau in cazul in care observati ca tranzactia pe contul dumneavoastra nu a fost efectuata, va rugam sa ne semnalati acest fapt in scris la [email protected].

Eventualele probleme care pot aparea in tranzactiile bancare, pot intarzia onorarea comenzii si, desi regretam orice intarziere, si vom face tot posibilul sa limitam efectele neplacute ale acestor incidente, nu detinem controlul acestor situatii, nu vom putea fi trasi la raspundere pentru acest fapt si nu vom opera rambursarea platii daca comanda a fost data in lucru chiar si cu intarziere.

 

Preturile produselor pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari.

 

12 FACTURARE

Preturile si modalitatea de plata aleasa sunt specificate in confirmarea de comanda primita pe email. Orice comanda efectuata pe site va fi procesata si data in lucru doar dupa confirmarea efectuarii platii.  Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica), acesta obligandu-se sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

Conform  articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.”, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. Design Verde Viu SRL nu este obligata sa puna la dispozitia clientului factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, totusi, putem trimite acestuia factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar.

 

13 GARANTII SI RABURSARE PLATI

Pentru produsele vandute pe www.greenarium.ro, oferim garantia rambursarii 100% a platii, oferirea unui voucher cadou in contravaloare sau livrarea produsului la o alta adresa fara nici un cost, daca nu s-a efectuat livrarea din motive care au tinut strict de Design Verde Viu SRL sau daca experienta achizitionarii produselor noastre a produs o nemultumire reala si intemeiata a clientului. In acest caz, te rugam sa ne contactezi pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0799.528.775 pentru a ne semnala problemele intampinate.

In cazul oricarei din situatiile enumerate mai sus, singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite, voucher cadou in contravaloare pentru achizitii viitoare sau re-livrarea produsului la adresa/la o alta adresa/la o alta data. Orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere. Rambursarea sumei platite se va efectua in termen de maxim 15 zile.

 

14 RECLAMATII, PENALITATI SI TERMEN DE PLATA

Satisfactia clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi. Desi regretam orice incident neplacut, in cazul in care intampini orice fel de probleme te rugam sa te adresezi in scris pe adresa de email la [email protected]. Pentru rezolvarea reclamatiei este necesar sa incluzi datele tale de identificare, poze doveditoare ale produsului nemultumitor (daca este cazul), precum si detaliile de contact (telefon, adresa de email), numarul comenzii si orice alte detalii pe care le consideri relevante. O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 15 zile de la livrare pentru produsele noastre. Termenul de solutionare a reclamatiilor este de 15 zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Design Verde Viu SRL se obligata sa anunte clientul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Se va incerca mai intai solutionarea unor eventuale probleme pe cale amiabila si numai dupa epuizarea modalitatilor amiabile, clientul va avea dreptul sa solicite rambursarea platii de la companie, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea companiei a executarii comenzii in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care compania primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare

In cazul in care clientul intarzie plata produselor solicitate, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata. Termenul maxim de plata pentru orice factura este de 1 zi calendaristica.

 

14.1 DATE CU CARACTER PERSONAL

Design Verde Viu SRL prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al nostru, prin urmare dedicam toate resursele si eforturile pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).

Conform deciziei nr. 200/14.12.2015, a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), prelucrarile de date efectuate de companii in scopul mai sus mentionat, nu necesita inregistrarea la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Design Verde Viu SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.greenarium.ro. Refuzul de a furniza aceste date, determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Design Verde Viu SRL si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii/vizitatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si au dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email [email protected].

În cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executarii unei hotarari judecatoresti), Design Verde Viu SRL se va asigura ca tertul care solicita dezvaluirea actioneaza in conformitate cu dispozitiile legale incidente, iar cererea priveste numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informata în legatura cu dezvaluirea, numai daca legea permite.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot aparea situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.

 

15 UTILIZARE COOKIE-URI

Pentru a asigura buna functionare a acestui site, uneori plasam in computerul dumneavoastramici fisiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor fac acest lucru.

Ce se intelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni pe care un site il salveazain calculatorul sau dispozitivul dumneavoastramobil atunci cand il vizitati. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioadade timp, actiunile si preferintele dumneavoastra(login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sale reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Cum puteţi controla cookie-urile?

Puteti controlasi/sau sterge cookie-urile dupa cum doriti – pentru detalii, consultati site-ul aboutcookies.org.  Puteti sterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastrasi puteti seta majoritatea browserelor sa blocheze plasarea acestora. Daca faceti acest lucru, este posibil sa fiti nevoit sa setati manual unele preferinte, de fiecare datacand vizitati site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau optiuni sa nu functioneze.

 

16 OFERTE SI PROMOTII

Ocazional, anumite produse pot fi prezentate pe site cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata, sau numai in perioada in care reducerea este disponibila pe site si nu constituie o oferta permanenta. Orice campanie promotionala desfasurata pe www.greenarium.ro poate fi subiectul unor termeni si conditii specifice.

Clientii care beneficiaza de aceste promotii sau oferte se vor supune termenilor si conditiilor legate de respectiva promotie sau oferta, respectivele prevederi completand setul de termeni si conditii de fata si nu anulandu-l.

In cazul ofertelor promotionale sau a reducerilor de preturi data comenzii/achitarii cat si data livrarii produsului trebuie sa se incadreze in perioada promotiei. In cazul in care un produs achizitionat devine subiectul unei reduceri ulterior, pretul achitat la momentul achizitiei nu poate fi redus, chiar daca data livrarii se incadreaza in perioada promotiei.

Periodic, putem oferi un voucher de discount la plasarea unei comenzi noi pe website, ce poate fi folosit la o viitoare comanda. Valoarea discount-ului este stabilita de catre Companie. Nu se accepta in acest caz sa se plaseze o noua comanda de catre client folosind voucherul primit, iar prima comanda sa fie anulata. Ne rezervam dreptul de a anula acest tip de comenzi, chiar si in cazul in care sunt achitate (suma fiind returnata in acest caz). Voucherul poate fi folosit doar in cazul in care comanda initiala a fost achitata si livrata cu succes.

Orice oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil, indiferent de perioada promotiei.

Orice incercare de a fraudare a unei promotii duce la anularea comenzii si la adaugarea adresei IP a dispozitivului de pe care s-a incercat fraudarea sistemului pe lista de Adrese IP interzise pe o perioada nedeterminata.

 

17 CESIONARE SI SUBCONTRACTARE

Design Verde Viu SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea si acordul clientului. Design Verde Viu SRL va fi responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale, chiar si in cazul cesionarii si/sau subcontractarii.

 

18 CONFIDENTIALITATE SI PUBLICITATE

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte persoane sau nu va face publice nici una dintre informatiile primite de la Design Verde Viu SRL. Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre client, incluzand, dar fara a se limita la comanda, vor ramane in proprietatea companiei. Ele pot fi utilizate numai pentru onorarea comenzii.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda, livrare, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al Design Verde Viu SRL. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre client fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

 

20 RASPUNDERE

Deisgn Verde Viu SRL nu este responsabila pentru daune de orice fel, pe care clientii sau oricare terte persoane le pot suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Deisgn Verde Viu SRL a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

Daca Design Verde VIu SRL nu executa obligatiile sale, clientul va trimite o notificare scrisa companiei, pe email, la [email protected]. Design Verde Viu SRL va propune un plan de actiune de validat intre parti in termen de 15 zile lucratoare de la notificare.

 

21 FORTA MAJORA

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

22 RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Conform legislatiei romane in vigoare, prezentul formular intitulat Termeni si Conditii reprezinta un contract de vanzare-cumparare, iar acceptarea prezentului formular inseamna semnarea la distanta a contractului de vanzare-cumparare.

Compania respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea bunurilor si serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Prezentul formular Termeni si Conditii este redactat in limba romana, in concordanta cu legile actuale in vigoare pe teritoriul Romaniei. Orice traducere in alte limbi are la baza varianta in limba romana, iar orice litigiu se va rezolva in baza variantei Termeni si Conditii in limba romana.

 

23 PREVEDERI DIVERSE

In cazul in care una sau mai multe din prevederile formularului Termeni si Conditii este considerata a fi invalida, nula sau neaplicabila, celelalte prevederi raman in vigoare si cu efecte depline. Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Design Verde Viu SRL si clientii vor fi considerati cantractanti independenti si nici uneia dintre parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile siteului www.greenarium.ro, inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre partile amintite, referitoare la subiectul prezentului contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

 

24 CONSIMTAMANT

Clientii / vizitatorii acestui website sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe website pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca comanda produse in cadrul acestui site sau nu.