Greenarium » Terarii plante » Terariu cu plante aeriene, icosaedru, muchii cupru, decorat natur
Reduceri!

Terariu cu plante aeriene, icosaedru, muchii cupru, decorat natur

(11 recenzii de la clienți)
De la: 255.00 lei220.00 lei
Golește
Livrare gratuită la comenzi peste 120 lei

Garanție 90 de zile

Lucrat manual

Personalizare 100%

Livrare in 2-7 zile

Proiecte unice

Service sticlă


SKU Nu se aplică Categorie


Distribuie

Alege un terariu cu plante aeriene deja decorat într-un Icosaedru. Alegem noi culorile în locul tău astfel încât să se potrivească în orice decor. Nisipul și pietricelele natur se asortează în orice cameră, iar plantele aeriene sunt atât de ușor de întreținut încât aproape o să uiți de ele.

Un terariu poate schimba cu totul atmosfera din casa sau biroul tău. De aceea, toate tipurile de terarii realizate în vase de sticlă sunt ideale atât pentru echilibrarea energiilor din încăpere, cât și pentru crearea unui design aparte. Dintre toate modelele disponibile, vasul în formă de icosaedru este potrivit încăperilor elegante, nobile, caracterizate prin rafinament și atenție la detalii.

Icosaedrul este o figură geometrică ce reprezintă un simbol al apei și al perfecțiunii. Prin urmare, este o alegere excelentă pentru un terariu, datorită semnificației sale, dar și formei atractive. Spre deosebire de un glob sau un bol, acesta are tăieturi drepte și precise, iar muchiile sunt realizate manual, cu ajutorul cositorului topit. De asemenea, este creat în trei dimensiuni diferite – mic, mediu sau mare – și poate fi instalat pe cont propriu, deoarece va ajunge la tine sub forma unui kit DIY.

Dacă ai întrebări, la Greenarium, suntem pregătiți să îți răspundem oricând.

Dacă vrei să alegi singur culorile și tipul de plante alege varianta de Icosaedru personalizabil aici: https://greenarium.ro/terarii-plante/terariu-cu-plante-in-sticla-lucrat-manual-icosaedru/

Lucrăm la construcția acestui terariu minim 3 ore și folosim până la 9 metri de foiță de cupru.

Icosaedrul poate fi comandat în trei variante de dimensiuni:

mic: 14cm x 17cm x 15cm

mediu: 19cm x 23cm x 20cm

mare: 24cm x 29cm x 26cm

*Toate dimensiunile pot varia cu +/-3cm, ținând cont că îl facem manual.

Materiale

Produsul este lucrat manual în atelierul nostru. Folosim sticlă reciclată de la casele din Sibiu. Adăugăm foiță de cupru pe fiecare bucățică de sticlă, apoi îmbinăm totul cu ajutorul cositorului topit. Mai folosim flux, patine oxidante, ulei antioxidant pentru muchii.

Pentru siguranța plantelor și a întregului aranajment expediem totul sub formă de kit. Adică pământul, plantele și nisipul decorativ vor fi ambalate separat, iar când ajunge la tine le asamblezi cu ajutorul instrucțiunilor oferite de noi. Este foarte simplu și durează între 1 și 15 minute. Poate fi o activitate plăcută în familie.

Sticla este casantă, iar plantele nu sunt comestibile.

În timp, culoarea metalului își poate modifica ușor nuanța în funcție de locul în care stă. Toate culorile au caracter informativ.

 

Transportul

Se face prin curier în toată România sau personal în Sibiu. Livrarea gratuită la comenzi peste 120lei.

Ambalarea pentru expedierea prin curier se face cu mare grijă astfel încât să ajungă în siguranță la tine. Folosim cât mai puțin plastic și multă hârtie și carton care pot fi ușor reciclate.

Produsul va ajunge la tine sub formă de kit, adică nisipul, pietricelele si pământul vor fi ambalate separat. Primești instrucțiuni astfel încât va fi foarte ușor să-l asamblezi singur sau cu prietenii.

Mai multe detalii despre livrare găsiți aici.

Informații suplimentare
Dimensiune

Mare, Mediu, Mic

Produs reviews
 • tjlsergiu@gmail.com
 • dorianammatei@gmail.com
 • cotabitiu@gmail.com
 • ericahuiu@yahoo.com
 • alinabalmez@gmail.com
 • shakirutz_a@yahoo.com
 • marius_1994ro@yahoo.com
 • flori_m2005@yahoo.com
 • brasoveanu.adina@yahoo.com
 • alina.ivan588@gmail.com
 • vanesa.chile@yahoo.com
Adaugă o recenzie