FAQ

Întrebări frecvente

Simplu, alegi produsul care îți place, alegi tipul de plante și de culori (dacă e cazul) apoi plătești cu cardul, iar noi te contactăm pentru confirmare.

Nu, nu este nevoie de cont, dar va fi nevoie de datele de contact și de livrare.

La plata cu cardul pentru comenzi care depășesc suma de 119lei, transportul este GRATUIT (pe teritoriul României). Produsele sub 119 lei nu includ transport,
pentru această categorie se percepe o taxa suplimentară de 20 lei. Dacă vrei să plătești ramburs, se adaugă o taxă suplimentară de 5 lei. Transportul este asigurat de partenerul nostru FanCourier, iar siguranța pachetului este responsabilitatea lor după ce pleacă de la noi. În cazul în care comanda este plasată din alte orașe decât cele cuprinse în Aria de acoperire Fan Courier (https://www.fancourier.ro/en/acoperire/), clientului îi revine un cost suplimentar de 0.80 lei/km.

Toate produsele geometrice realizate prin tehnica Tiffany, cu sticlă transparentă sau colorată, sunt lucrate manual în atelierul Greenarium din Sibiu.

Daca produsul se află pe stoc, iar comanda este plasată luni – vineri (09-14), într-un termen de 24-48 ore greenariul va fi în mâinile tale. (pe teritoriul Romaniei) *exceptand perioadele aglomerate de tip: Craciun, Black Friday, Paste, 1-8 Martie etc.

Pentru produsele care nu sunt pe stoc livrarea poate dura până la 14 zile. Pentru produsele din afara celor listate, te rugăm să ne contactezi.

Având în vedere faptul că suntem conștienti de fragilitatea produselor noastre, ne angajăm să ambalăm și să sigilăm corespunzător pachetul, astfel încât terariul tău să ajungă în siguranță în noua sa casă. Pentru cazurile în care deteriorarea coletului s-a făcut în mod voit toate responsabilitațiile noastre se anulează.

Partenerul nostru FanCourier va genera un cod AWB pe care îl veți primi imediat dupa confirmarea comenzii. Codul îl introduci pe site-ul FanCourier (https://www.fancourier.ro/) , iar apoi ai acces la statusul  comenzii tale în timp real.

Da. Daca intri la secțiunea Proiecte ai mărturie o serie de evenimente pe care echipa Greenarium le-a scenografiat. Cât despre evenimente diferite, propuneri personalizate, nu ezita să intri în legătură directă cu noi. Contactează-ne.

Plata produselor poate fi realizata online prin credit card (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro Paypal) sau Ramburs atunci când ajunge la tine.

Da. Până acum terariile noastre au ajuns în Europa, Africa și Canada. Pentru detalii referitoare la costul suplimentar al transportului, contactează-ne.

Cum vrei! Pe lângă multitudinea de variațiuni de formă, culoare și plante ai posibilitatea de a materializa orice forma geometrica la care ai visat. Nu ezita să ne provoci!

Pentru că timpul este cea mai importantă resursă pe care o ai, am ales pentru tine doua familii de plante care nu necesită o îngrijire costisitoare.

 

Plante suculente, https://greenarium.ro/terarii-plante/ cunoscute ca plante de deșert, rude îndepărtate ale cactusului, au o capacitate de adaptare fascinantă. Astfel suculenta adaptată într-un greenarium ne marturisește: “Am nevoie de lumină, dragoste și 2 linguri de apă pe data de 1 și 15 ale lunii”

 

Familia Tillandsia, https://greenarium.ro/terarii-plante/ cunoscută popular sub numele de plante aeriene, verișoare ale vâscului, trăiesc în mediul natural la intersecția crengilor arborilor, în relație de simbioză cu aceștia. Planta aeriană ne mărturisește: “Am nevoie de lumină , dragoste și o baie în apă la temperatura camerei de două ori pe lună.”

Nimeni nu poate spune cu precizie, dar în mediul natural plantele ajung la dimensiuni umane, iar cea mai veche plantă pe care o creștem noi în interior este din 2015 și înca nu depăște diametrul de 15 cm.

Poți alege plante din Familia Suculentelor sau Familia Aerienelor pentru că sunt foarte ușor de întreținut. Dar dacă ai preferință de alte plante, te rugăm să ne scrii.

Nu, dar hrănesc nevoia de frumos, echilibru și viața.

În funcție de nevoile tale îți putem recomanda terarii
https://greenarium.ro/terarii-plante/ care să se potrivească pe masa din living-ul tău, terarii suspendate sau chiar teraii de perete care să potențeze peretele tău cu amintiri. Plantele pe care le folosim au nevoie de lumină indirect, astfel locul ideal este în apropierea unei ferestre poziționate spre Est. Atâta timp cât este lumină naturală decentă totul este ok.

În funcție de formă și dimensiune greenariile pot avea între 100g – 4000 g.

Pentru că este un cadou ideal pentru oricine. Este un microunivers în care poți observa ciclurile vieții. Pentru că un greenariu propune o schimbare de perspectivă în ceea ce privește ideea de ghiveci sau obiect ornamental care ne înconjoară.

Nu te speria, echipa Greenarium pune la dispoziție servicii de service. Pentru mai multe informații contactează-ne.

Returul unui produs este foarte ușor. Trimite-ne un mail la [email protected] cu Numele, Numărul comenzii și produsul de returnat, iar noi îți spunem pașii următori.

Din momentul în care ajunge pachetul la noi și verificăm dacă e totul în regulă, în aproximativ 14 zile îți vom trimite banii înapoi.