Greenarium » Marturii Nunta - Botez » Mărțisor broșă Pătrată, Pachet 10+1, cu mușchi și plante uscate, lucrat manual din sticlă, Pentagon, tehnica Tiffany, 2,5×2,5cm
Martisor Brosa greenarium patrat din sticla

Mărțisor broșă Pătrată, Pachet 10+1, cu mușchi și plante uscate, lucrat manual din sticlă, Pentagon, tehnica Tiffany, 2,5×2,5cm

100.00 lei

Mărțișor Pentagon Broșă, handmade.

Stoc epuizatDistribuie

Descriere

Pachet 10+1 Mărțișoare broșă în formă de Pătrat, realizat din sticlă în tehnica Tiffany, cu sticlă reciclată.
Fiecare mărțișor este unic, iar pachetul conține mărțișoare din culori diferite.

Oferi persoanelor speciale din viața ta mărțișoare speciale care pot fi purtate în orice anotimp, se asortează cu orice ținută. O parte din mărțișoare au fundal cu sticlă colorată, iar altele cu sticlă transparentă.

Este realizat din sticlă, foiță de cupru, lipitura cu cositor, iar în interior stau mușchi și plante uscate astfel încât nu trebuie să le uzi sau să le îngrijești.

Dimensiune aproximativă: 2,5cm x 2,5cm, formă pătrat

*Pozele sunt cu caracter orientativ!

Transportul

Se face prin curier sau personal în Sibiu.

Ambalarea pentru expedierea prin curier se face cu mare grijă astfel încât să ajungă în siguranță la tine. Folosim cât mai puțin plastic și multă hârtie și carton care pot fi ușor reciclate.

Mai multe detalii despre livrare găsiți aici.

Informații suplimentare
Dimensiune

Mare, Mediu, Mic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mărțisor broșă Pătrată, Pachet 10+1, cu mușchi și plante uscate, lucrat manual din sticlă, Pentagon, tehnica Tiffany, 2,5×2,5cm”