Greenarium » Blog » Mărturii suculente – Idei marturii suculente pentru persoanele creative

cinci plante suculente verzi mici cu pamant in ghivece simple

La fiecare nuntă sau botez se oferă invitaților la finalul petrecerii diferite obiecte de dimensiuni mici, care să le rămână drept amintire de la marele eveniment. Acest tip de dar se numește mărturie.

Dacă organizezi un botez sau o nuntă și nu-ți dorești să oferi invitaților clasicele mărturii de pe piață, este bine să citești în continuare articolul, pentru a afla care sunt cele mai potrivite idei de mărturii pentru oamenii care vor să pună accent pe originalitate.

1. Mărturii suculente – Motivele pentru care să le alegi

De cele mai multe ori, mărturiile de nuntă sau de botez se rezumă la borcane cu miere, sticluțe cu bomboane sau lumânări. Aproape toată lumea s-a săturat ca la astfel de petreceri să plece acasă cu produse de acest fel, care au devenit în timp extrem de banale și de plictisitoare.

Dacă îți dorești să impresionezi fiecare invitat în parte cu mărturia aleasă, atunci este recomandat să te gândești foarte bine la un produs aparte, inedit. Este elementar ca la o petrecere de așa amploare să pui accentul pe fiecare element în parte, mai ales dacă îți dorești să primești aprecierea tuturor invitaților.

Astfel, poți să te orientezi spre mărturiile cu flori suculente. Acestea sunt extraordinar de frumoase și reprezintă o idee extrem de creativă, care poate aduce un plus de originalitate petrecerii.

Dacă încă nu crezi că mărturiile cu plante suculente reprezintă o idee foarte bună, urmărește în continuare motivele pentru care trebuie să îți îndrepți atenția spre acestea.

marturie, planta suculenta, iuta, eticheta, licheni, colorati

  • marturie, planta suculenta, iuta, eticheta, licheni, coloratiConstituie  o idee nemaiîntâlnită

Este normal să încerci să îți pui cât mai mult amprenta asupra petrecerii, astfel încât aceasta să iasă de nota 10. Dacă îți displac profund clasicele mărturii ce se regăsesc pe piață și îți dorești să aduci un plus de farmec nunții prin intermediul mărturiilor, atunci trebuie să te îndrepți spre cele cu plante suculente.

Invitații sunt foarte atenți la toate detaliile, motiv pentru care dacă remarcă foarte multă implicare, muncă și creativitate în organizarea petrecerii,  adaugă câțiva lei în plus în plic.

  • Reprezintă o mărturie utilă

În fiecare casă trebuie să se regăsească flori, pentru ca aceasta să fie cât mai primitoare și călduroasă. Toată lumea își dorește ca în propriul cămin să se simtă extraordinar, motiv pentru care nu există locuință în care să nu fie așezate riguros câteva plante pe pervaz, pe etajere sau pe podea.

De aceea, mărturiile de nuntă sau de botez cu plante suculente reprezintă o idee extraordinar de utilă și de practică, care pot aduce un plus de confort și de stare de bine în toate casele celor invitați la marele eveniment.

  • Mărturiile suculente se potrivesc cu ideile noi de decorațiuni pentru nunți și botezuri

Se pune foarte mult accent pe natură, flori, plante verzi și un aer fresh, ușor sălbatic, atunci când vine vorba despre petrecerile de pomină. Dacă alegi să decorezi sala pentru marele eveniment cu huse și fețe de scaune verzi și cu numeroase flori deosebite, atunci mărturiile de acest fel reprezintă cea mai bună idee.

2. Mărturii suculente – Cum pot fi oferite într-un mod cât mai frumos? 

În cazul în care alegi astfel de mărturii pentru marele  eveniment din viața ta, trebuie să știi că nu este suficient să așezi pe mese plantele, ci acestea trebuie să fie împachetate sau împodobite într-un anumit fel, astfel încât să arate cât mai bine.

Astfel, poți oferi mărturiile suculente cu  fundițe roșii prinse în jurul ghiveciului sau poți să le oferi într-un vas de sticlă pentru terariu cu un design nemaipomenit de frumos.

De asemenea, dacă îți dorești să personalizezi mărturia cât mai mult, poți atașa o poza în miniatură cu copilul botezat sau mirii sau poți grava terariile cu data evenimentului.

Trebuie să reții că modalitatea prin care este prezentată și oferită mărturia contează la fel de mult precum produsul în sine.

marturii in bol de sticla cu plante suculente

 

Planta suculenta mica, echeveria, verde, varfuri rosii, frunze carnoase

marturie de nunta / botez, plante suculente in pahar de sticla, pietricele multicolore

marturie de botez, plante suculente in pahar, eticheta alba, fundal rosuÎn cele din urmă, ține cont de toate aceste informații care te pot ajuta să obții o nuntă sau un botez cât mai reușit. Reține faptul că este esențial să pui accentul pe fiecare element în parte, să nu scapi din vedere niciun detaliu, care poate fi foarte important.

Sursa foto: Pixabay.com, Greenarium