Greenarium » Blog » Workshop online de terarii: cum a fost prima întâlnire

În această perioada am început să organizăm workshop-uri online de făcut terarii pentru angajații firmelor care lucrează  acasă.  O oră am lucrat alături de participanții conectați pe platforma folosită la sedințele lor, dar de această dată pentru a se relaxa și a se detașa de activitățile zilnice.

Am pornit toată povestea întâlnirilor online de la ce simțim cu toții în aceste zile când trebuie să stăm în case și să ne protejăm. Participanții cu care am lucrat erau din mai multe departamente, iar sedințele lor obișnuite erau limitate la câțiva colegi. Au avut ocazia de a sta împreună cu colegii lor cu care nu s-au întâlnit de multă vreme și de a face altceva decât activitățile obișnuite de lucru.

cadru-workshop-online-greenarium
După un scurt warm-up în care fetele au început să povestească despre noile machiaje și de oportunitatea de „a se aranja” pentru un eveniment, am trecut la treabă. Cu multă emoție pentru noi, pentru că era prima oară când ne întâlneam în mediul virtual cu un grup mare, am dat startul creării unui terariu într-un vas de sticlă.

Cum s-a desfășurat un workshop online de terarii

Participanții au aflat detalii despre cum se produce sticla, despre ce tip de pământ se utilizează la terarii, despre ce plante putem folosi și mai ales cum se îngrijesc plantele suculente si plantele aeriene. Am așezat împreună toate straturile aranjamentului și am adăugat plantele. Intră aici ca să vezi mai multe modele de terarii realizate de noi.

Era uimitor pentru noi, care am organizat multe ateliere față-n față până acum, liniștea din timpul acestei ore. Suntem obișnuiți cu râsete, întrebări continue, gălăgie de copii și alte comentarii. Dar de această dată, pentru că toți erau obișnuiți deja cu interacțiunea mai greoaie în online, concentrarea și organizarea lor a fost exemplară. Cu siguranță dacă același grup ar fi fost într-o încăpere fizică atmosfera era mult mai amuzantă, iar ei ar fi râs mai mult de ce fac colegii lor. Cu toate aceastea în aer era o emoție diferită. Unii dintre ei au participat împreună cu copiii, iar la final, la prezentarea terariului fiecăruia vedeam satisfacția din ochii lor.

work-shop-online-greenarium-ingrammedia
„Ne-a plăcut foarte mult mai ales că nu ne-am văzut de mult timp cu colegii din alte departamente, iar voi sunteți foarte carismatici și ne-ați făcut să ne simțim foarte bine.” Cătălina

Scrie-ne aici dacă te interesează un workshop online pentru compania ta.