Greenarium » Blog » Cadouri pentru angajați – cum să îi răsplătești pentru munca depusă!

cadou angajati saculeti plante

Cu siguranță știi deja că angajații sunt o parte foarte importantă a succesului tău și că fără ei majoritatea lucrurilor ar fi imposibil de realizat. Tocmai de aceea, dacă te-ai hotărât să le răsplătești munca depusă, trebuie să te gândești la cadouri care să exprime aprecierea pe care le-o porți.

1. Idei de cadouri pentru angajați

Atunci când pornești în căutarea cadourilor pentru angajații tăi, ai o mulțime de opțiuni. Desigur, poți lua în calcul un bonus, o petrecere sau un teambuilding la mare sau la munte, însă toate acestea presupun costuri foarte mari, nu arată implicarea ta directă și nu sunt daruri foarte personale. De aceea este indicat să iei în calcul evenimentul pentru care urmează să le oferi câte un cadou. Astfel, dacă îți dorești ceva unic și însemnat, ce poate fi mai plăcut decât plantele decorative?

De exemplu, dacă tocmai ce ați dus la capăt un proiect important și vrei să îi surprinzi cu un cadou personalizat, terariile cu plante naturale sunt o alegere extrem de inspirată. Într-un magazin online de terarii, poți găsi căsuțe mozaic în stil englezesc prelucrate manual, ce creează în jurul lor o atmosferă cu adevărat specială. De asemenea, avantajul este că se pot personaliza, pentru ca fiecare angajat să primească un dar pe placul lui. Mai mult, terariile sunt extrem de moderne și reprezintă un cadou unic, fiind construite manual după o mulțime de forme geometrice.

casuta terrarium planta natura

 

casute trei terrarium plante natura

 

 

 

 

 

 

În cazul în care vrei să organizezi o mică petrecere împreună cu echipa ta pentru a celebra un nou succes, poți apela la marturii sau decoratiiuni pentru evenimente din plante suculente și aeriene. Acestea vor aduce bună dispoziție și aprecieri. La finalul petrecerii le poți oferi invitaților un bol de sticlă personalizat, cu pietricele în culori vesele și o plantă aeriană ușor de întreținut.

pachet greenarium cadou blouri plante

Chiar și dacă nu există un eveniment anume pentru care vrei să le faci o surpriză angajaților tăi, ci pur și simplu îți dorești să le răsplătești munca depusă și dedicarea față de echipă, plantele suculente și aeriene sunt un cadou extrem de drăguț, ce cu siguranță nu va trece neobservat.

cinci plante studio foto sus trei plante studio foto sus

Același lucru se aplică și în cazul sărbătoriților. Foarte multe persoane sunt pasionate de plante și de grădinărit, însă nu au timpul necesar să o facă, mai ales dacă își petrec o bună parte din zi la birou. Tocmai de aceea, plantele aeriene sunt un cadou perfect, deoarece, nu au nevoie de pământ pentru a trăi și pot fi integrate în orice decor.

 

2. Cum să alegi cadouri utile pentru angajați

Un lider adevărat își cunoaște foarte bine echipa pe care o conduce, iar pentru a putea alege daruri însemnate, trebuie să te orientezi spre cadouri personalizate pentru angajații tăi. Totuși, chiar dacă fiecare persoană este diferită, cu toții iubesc frumusețea și utilitatea plantelor decorative. De ce? Pentru că pot fi ornamente extraordinare pentru biroul de la locul de muncă sau pentru propria locuință. De asemenea, aduc și o mulțime de beneficii. De exemplu, terariile cu plante sunt frumoase, rezistente în orice anotimp și foarte simplu de întreținut, ceea ce le face ideale pentru persoanele care muncesc mult timp și își doresc alături un colțișor verde de natură. În plus, îngrijirea lor este o activitate relaxantă și de bună dispoziție la birou cât și acasă.

terrarum bokeh natura planta cadou

Mai mult decât atât, plantele decorative sunt o opțiune foarte bună pentru cei care vor să ofere un cadou angajaților, deoarece, fac parte din aceeași categorie de daruri. Astfel, fiecare persoană, va primi câte un obiect unic, dar în același timp asemănător, pentru a te asigura că nu faci diferențe.

piramide terrarium cadou plante bokeh natura

De asemenea, ia în calcul și natura evenimentului pe care urmează să îl sărbătoriți. Dacă este vorba despre o promovare, un task important dus la bun sfârșit, aniversarea companiei sau o reușită a echipei voastre, plantele decorative sunt un cadou mai mult decât potrivit.

Așadar, dacă vrei să fii un lider apreciat, trebuie să te gândești la buna dispoziție a angajaților tăi și să nu uita să le răsplătești munca depusă. Ia în calcul sfaturile și ideile de mai sus și oferă-le un cadou unic și personal!

Surse foto: Shutterstock.com, Greenarium.ro